U20 klare for "finale"

Norge viste seg virkelig frem mot Slovenia og vant til slutt 4-1 – ergo blir det en ren finale i lørdagens stormøte med Tyskland.

Norge – Slovenia 4-1 (1-1,2-0,1-0)

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂

Garmisch-Partenkirschen (U20 VM): Etter en noe treg start på mesterskapet så fant Norge frem til sitt beste spill og regelrett kjørte over Slovenia i kveldens VM-kamp.

– Det er gjerne slik i mesterskap at man spiller på seg styrke utover i uka, nå føler jeg at vi er der vi skal være – og jeg er trygg på at gutta også vil levere i morgendagens kamp mot Tyskland, sier en godt fornøyd Ørjan Løvdal til HockeyNorge.no.Jonas Knutsen. Foto: Thomas Granerød

Alle gutta presterte godt

Mot Slovenia var absolutt hele mannskapet gode – alle jobbet for hverandre og viste seg verdige en «finale» imorgen. Men, det var allikevel fire spillere som markerte seg litt ekstra. Tenker her på suverene Lars Volden i målet, Jonas Knutsen med de to første scoringene, sliteren Michael Stenersen som godt også kunne ha puttet på en scoring og Sondre Olden som endelig viste sitt sanne potensiale. Men, for all del og som nevnt, dette var en kamp der hele laget viste seg frem.

– Helt enig, hele laget spilte bra i dag, med Lars Volden som den aller beste. Han var meget viktig og mye av grunnen til seieren, skryter Jonas Knutsen etter kampslutt.

– Ellers så var hele laget supergira til denne kampen og det er dritdeilig at vi nå skal spille finale imorgen.Lars Volden. Foto: Jarl-Erik Sandberg

Hva synes du om det slovenska laget?

– Vi visste at vi var bedre enn dem, men vi har jo ikke helt fått til spillet vårt før denne kampen. De var allikevel helt midt på treet, avslutter Knutsen.

– Gleder meg

Sondre Olden har slitt med en kuttskade, men mot Slovenia så virket Olden til endelig å være i slag igjen;

– Har gått skadet noen uker nå, men bare følt at ting har gått bedre og bedre for hver kamp. Nå gleder jeg meg bare helt utrolig til morgendagens kamp – nå er vi veldig nære et opprykk, avslutter Norges assistentkaptein ovenfor HockeyNorge.no.

Ps. Vi prøvde å få Lars Volden i tale, men Norges bestemann var allerede igang med å «løpe ned» etter kampen. Vi kommer tilbake med kommentar fra ham senere.