U20 VM: Garmich-Partenkirchen

Da er U20-landslaget og HockeyNorge.no på plass i Garmich-Partenkirchen.

Garmich-Partenkirchen: Søndag 11.12 starter VM for U20 i Tyskland og nærmere bestemt i idylliske Garmich-Partenkirchen. De norske spillerne ankom byen lørdag og gjennomførte sin første trening klokken 17:00.

I sin første kamp møter Norge Storbritannia klokken 12:30 søndag – og laget avslutter mesterskapet med en forhåpentligvis opprykksfinale mot Tyskland neste lørdag kl 19:30.

HockeyNorge.no kommer til å følge landslaget meget tett under hele mesterskapet, men frem til at mediesenteret i ishallen åpner så sliter vi veldig med gode internettlinjer. Akkurat nå skriver vi fra en lokal liten internettsjappe nede i sentrum med meget begrensede linjer.

I fjorårets A-VM for U20 i USA var mediesenteret klart en uke før nedslepp, men her er vi blitt lovet linjer to timer før kamp søndag – blir spennende å se om linjene holder – for det er faktisk en del pressefolk tilstede som står og tripper og bare venter på at ting skal skje.

HockeyNorge.no forholder seg rolig til dette – og trålet heller byen rundt for å finne et sted for å formidle våre saker som kommer utover ettermiddagen.

De norske gutta skal på is klokken 18:00 denne lørdagen og vi skal selvfølgelig dokumentere økten – samt få noen uttalelser fra spillerne.