Utelukker ikke Storhamarretur

2N8A0154
Vender Luke Moffatt tilbake til Storhamar etter sommeren? Foto: Fredrik Hagen / hagenfoto.no / HockeyNorge.no

 

Som kjent reiser nåværende Storhamarspiller, Luke Moffatt til Australia etter at sluttspillet her hjemme er over, men skal vi tro Moffatt rett vender han plutselig tilbake til norsk hockey.

Storhamar har virkelig hatt storformen denne sesongen, det har også amerikanske Luke Moffatt som kom til Storhamar i høst etter 10 kamper for Frölunda i SHL. Etter årets sluttspill har Moffatt meldt at han reiser til Australia.

Far og sønn. Foto: Fredrik Hagen / hagenfoto.no / HockeyNorge.no

Som mange på Hamar forventet, visste de at Moffatt ikke ble med mer enn en sesong, men sent søndag kveld melder unggutten på sin Twitterkonto til Storhamar’s egne supportere at han kun skal reise til Australia denne sommeren.

NY PERIODE I EUROPA?

Da det kom frem i Hamar Arbeiderblad tidligere at Moffatt var ferdig i Storhamar etter sesongen skulle man tro at han reiste og ble borte, men dette ser ut til å ikke stemme skal vi tro han rett. Moffatt har vært en av yndlingene i Storhamar denne sesongen og noen vil savne han, men AIHL (Australian Ice Hockey League) som nå blir hans nye destinasjon er en hockeyliga som begynner litt senere og varer en litt kortere periode enn GET Ligen her hjemme.  Det spørsmålet mange kommer til å stille nå er om Moffatt vil tilbake til Scandinavia og Storhamar, eller om han finner enda et nytt reisemål etter at han har oppholdt seg noen måneder på østkysten av Australia.

KAN BLI NYE SAMTALER MED STORHAMAR

Luke Moffatt forteller til HockeyNorge.no at oppholdet i Australia ikke vil ødelegge for 2015-16 sesongen.

– Etter at sesongen her i Norge er ferdig kommer jeg til å reise til Australia, og som jeg også skrev på twitter så vil ikke mitt opphold i Australia ha noen som helst form for påvirkning av 2015-16 sesongen.

– Etter at jeg har vært i Australia denne sommeren kommer jeg til å returnere til Europa, sier Moffatt.

Mange spekulerte i at Storhamar nå må se etter en erstatter for Moffatt etter at han reiser sydover, men Moffatt utelukker ikke ny signering med Storhamar.

– Jeg har ikke vært i samtaler med Storhamar enda om en mulig ny kontrakt, men dette er noe jeg ser frem til å gjøre de nærmeste ukene, forteller Moffatt.

Luke Moffatt har vært en av favorittene i Storhamartrøya denne sesongen og forteller at han har hatt en flott tid i Norge så langt før han tar fatt på det lille eventyret som venter i Australia.  

– Det har vært en fantastisk tid i Storhamar og det har vært flott å få spille for klubben denne sesongen.

– Jeg liker gutta veldig godt i tillegg til Hamar og Norge og jeg er veldig åpen for å komme tilbake til Storhamar etter at jeg har vært denne lille perioden i Australia.

Moffatt mener at mange har missforstått hele greia med Australiaoppholdet til unggutten og de fleste har trodd at han vil bli borte, i følge Moffatt kom mye av dette feil ut.

– Med tanke på reisen til Australia smalt det og dette kom feil ut og brått på for mange, og noen fikk feil formening om hva som egentlig var opplegget.

VIL VINNE SLUTTSPILLET MED STORHAMAR

Storhamar har kommet godt i gang med sluttspillet og leder 2-0 i kamper mot kvartfinalemotstander Lillehammer før morgendagens tredje kvartfinale i Hamar OL-Amfi.

Moffatt har vært i god form denne sesongen og har klaffet bra sammen med rekkekamerater Linus Johansson og Jacob Berglund.
Moffatt forteller til HockeyNorge.no at han ønsker en sluttspillsseier med Storhamar før avreise til Australia.

– Nå som de fleste får greie på at jeg ikke blir evig i Australia kan vi nå kun fokusere på at vi skal vinne sluttspillet, avslutter Moffatt.

Luke Moffatt skal spille for Newcastle North Stars i AIHL som starter 25. april.

HER KAN DERE TA EN TITT PÅ DET NYE KAMPPROGRAMMET TIL LUKE MOFFATT