24. august 2019
Menn

-Vålerenga topper ligaen fortjent

Lørenskog-manager Atle Olsen skryter av Vålerengas innsats så langt i serien. 

Av Christian Ruscetta

–Vålerenga er et lag som alltid har vært, og alltid vil bli regnet med i toppen av norsk hockey, sier den tidligere VIF-backen. Torsdag er det klart for et nytt hatoppgjør mellom Lørenskog og Enga, og Olsen gleder seg til en fantastisk kamp i Lørenskog Ishall.

-Vålerenga har vært positive i år. De har jobbet hardt og fått bra betalt. Derfor leder de serien fortjent, sier Lørenskog-manager Atle Olsen til HockeyNorge.no, på spørsmål om han kan si litt om innsatsen til sin gamle klubb. Olsen spilte 371 A-kamper og vant seks kongepokaler med Vålerenga.

-Vålerenga har alltid vært og vil alltid bli regnet med i toppen av norsk hockey! fastslår Olsen.

-Grovarbeiderne legger grunnlaget

-Hva er årsaken til at Vålerenga har vært såpass gode hittil i sesongen?

-Donati-brødrene produserer i bøtter og spann, men jeg vil også skryte av arbeidet spillere som Jonas Oppøyen, Steffen Thoresen, Cato Cocozza og Jesper Hoel gjør. Det er de som legger grunnlaget for Donati-brødrene, hevder Olsen, før han også gir skryt til keeper Steffen Søberg.

-Hva med Lørenskogs innsats så langt? Fornøyd?

-Vi er brukbart fornøyd, men jeg syns vi har gitt bort for mye poeng mot antatt dårligere motstand. Vi er likevel bedre på denne tiden i år, sammenlignet med i fjor. Det er ennå lenge igjen.

-Hvilke spillere i Lørenskog bør Vålerenga frykte på torsdag?

-I Lørenskog har vi mange som produserer fremover på banen. Vi ser fremgang i spillet til Wacey Rabbitt. Kenny Corupe er solid og gjør alltid en viktig jobb for oss. Det skal også bli spennende å se Mike Weber, som har sett veldig solid ut defensivt. Mot Sparta så hele laget veldig solid ut, og vi håper vi fortsetter den gode trenden. Uansett håper jeg på en fantastisk kamp med masse folk på tribunen og masse trøkk, sier Olsen.

De siste årene har Lørenskog og Vålerenga opparbeidet et helt spesielt «forhold», og kampene klubbene i mellom regnes i dag som hete hatoppgjør. Lørenskog-manageren syns dette er bra.

-Rivaliseringen mellom Vålerenga og Lørenskog er bra for ishockeyinteressen, og for nerven i kampene. Det blir ekstra trøkk hvor spillerne gir alt for å vinne, avslutter Atle Olsen.

Vi gleder oss til serierundens storkamp i Lørenskog Ishall på torsdag!

Related posts

Hesbråten bytter klubb…

Thomas Granerød

Vant avgjørende kvartfinale

Finn Eriksen

Topplagene vant

Finn Eriksen

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Godta Les Mer

Privacy & Cookies Policy