Vålerenga vant bronsen…

Arrangørklubben Vålerenga vant bronsefinalen over Leangen Hvit – noe laget var meget fornøyd med.

Leangen Hvit – Vålerenga 1-2 (1-1,0-1) Skudd: 11-19 (4-11,7-8)
Bronsefinale Oslo Hockey Games U12
 
 
Oslo Hockey Games U12, Jordal: Det ble ikke gull på Vålerengas iskjempere under sist helgs turnering, men målt opp mot gleden etter å ha tatt bronsemedaljer så vitnet det hele om en lykkelig gjeng.
 
– Klart vi gjerne skulle ha tatt gullet, men vi er veldig godt fornøyd med tredjeplassen også, forteller lagkaptein Philip Jølstadengen (11) rett etter å ha mottatt pokalen på sitt lags vegne.
 
Leangen Hvit viste seg på ny som et hardtkjempende og godt ishockeylag – og bidro i aller høyeste grad til at bronsefinalen muligens ble den beste kampen i turneringen.
 
Begge lagene ønsket å spille hockey, de prøvde seg på smarte kombinasjoner og trekk – og ikke minst så hadde begge lagene to ytterst solide målvakter i Preben Arntsen (LIHKH) og Fabian Plogås (VIF).
 
Sistnevnte Plogås måtte opp en aldersklasse til denne turneringen grunnet en skade hos lagets ordinære målvakt – og han tok virkelig godt vare på muligheten.
 
Med en redningsprosent på 86,59 havnet han på en sterk sjetteplass blant målvaktene – rett bak Arntsen på 87,32 prosent (13 målvakter spilte i denne turneringen). Leangens Tobias Blom topper listen med 96,15 prosent på sine to spilte kamper.
 
Fantastiske jenter
 
Både Vålerenga og Leangen Hvit stilte med jenter i denne turneringen – og de var absolutt ikke noe «stallfyll». Thea Jørgensen hos Vålerenga – og duoen Emma Sjøttem/Emma Solvang hos Leangen Hvit imponerte stort. Disse tre vil garantert nå langt med idretten sin.
 
– Alle jobber bra
 
Som nevnt så var nok bronsefinalen den beste kampen i turneringen – og kaptein Jølstadengen var full av lovord ovenfor egne spillere;
 
– Det er virkelig morsomt å få være kaptein for dette laget. Alle spillerne jobber bra hele tiden og vi vil gjerne gjøre hverandre gode. Det synes jeg vi klarer bra og vi har lært masse under denne turneringen, avslutter Vålerenga-kaptein Philip Jølstadengen til HockeyNorge.no, som også kunne love en aldri så liten feiring med laget etter den gjeve bronseplassen.
 
Målene: 0-1 Eric Granlund (Dan Atanasio), 1-1 Sander Hermanstad, 1-2 Calle Spaberg Olsen (Mats Viker Brekke).
 
Andreas Dahl Foto: Thomas Granerød
 
Thomas Granerød Media © 2012 | HockeyNorge.no. All rights reserved | Dette nettstedet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.