Vant på en middels dag…

Det ble ikke den helt store hockeyopplevelsen da Lørenskog tok imot Stjernen til lørdagens kamp.

 

6. runde Getligaen.
Lørenskog – Stjernen 3-0 (0-0,1-0,2-0) Skudd: 54-24 
 
Bildegalleri kommer…
 
LØRENSKOG: Stjernen tok sin første seier i forrige runde hjemme mot jumbo-kollega Lillehammer – samtidig som Lørenskog leverte en kjempekamp og vant med 4-2 over Stavanger Oilers på egen is.{pullquote}Det som gledet mest var den defensive biten – James Sixsmith{/pullquote}
 
I lørdagens kamp viste Stjernen at de hadde spilt på seg selvtillit – og laget lå bare under med 1-0 etter scoring av kaptein Lars Erik Spets etter de to første periodene. Her skal en storspillende Pål Grotnes ha mye av æren for dette resultatet.
 
 

Kampens beste spiller mot Stjernen, James Sixsmith, noterte seg for både mål og assist. Foto: Thomas Granerød

 
I den tredje perioden drepte hjemmelaget den lille spenningen som var da Mats Frøshaug og James Sixsmith scoret hver sin gang – og fastsatte resultatet til 3-0.
 
– Vi hadde mye puck, spilte tidvis bra – og spesielt synes jeg vi har fått til vårt defensive spill, kunne banens beste sammen med Mats Frøshaug, James Sixsmith, fortelle HockeyNorge.no.
 
Sixsmith hadde målgivende pasning på Spets sin scoring – og han ble matchvinner 2:11 før slutt.
 
– Jeg føler at det gikk bra for egen del i dag, men som nevnt, det som gledet mest var den defensive biten, avslutter den hyggelige amerikaneren ovenfor HockeyNorge.no.
 
Dermed tok Lørenskog sin fjerde seier for sesongen – uten å imponere nevneverdig.
 
Øvrige resultater:
 
Rosenborg – Vålerenga 1-3 (0-0, 0-1, 1-2) 
Tønsberg – Stavanger 4-6 (3-4, 1-2, 0-0) 
Sparta – Frisk Asker 0-1 (0-1, 0-0, 0-0) 
 
Pål Grotnes var selve årsaken til at Stjernen ikke tapte mer enn 3-0 for Lørenskog. Foto: Thomas GranerødIntet unntak mot Stjernen, Mats Frøshaug leverer alltid varene for Lørenskog. Foto: Thomas Granerød