Verdensmesterskapets beste spiller

 
HockeyNorge.no er ikke i tvil om VM`s beste spiller.
 
 
BILDEGALLERI FOR MEDLEMMER :
(Egen nettbutikk er under konstruksjon, ta kontakt med thomas@hockeynorge.no for kjøp av bilder inntil da. VM-rabatt: 19.- per bilde eksl. mva/ ord. pris 99.- per bilde. Tilbudet varer ut året)
 

 
U20 VM Amiens, Frankrike: Den tilfaller Andreas Heier fra Stjernen, og Heier fornektet seg heller ikke den avgjørende kampen mot Slovenia.
 
Heier sørget for Norges første scoring i opprykkskampen mot Slovenia og leverte en regelrett klassepasning til Eirik Salsten ved 3-1 scoringen. 
 
Det hele startet med en tunnel i midtsirkelen, han trekker så på seg to spillere på ren styrke og teknikk, samtidig som han har orientert seg om at Salsten nærmest var umarkert på motsatt side. Uselvisk passet han pucken og resten er historie – Salsten gjorde ingen feil mot Luka Gracnar.
 
Og, slikt spill har han levert under hele mesterskapet i Amiens. 
 
 

 
Han har regelrett imponert stort som en allround-spiller og forhåpentligvis så vil Stjernen gi denne kapasiteten friere tøyler i spillfasene, slik som trenerduoen Løvdal & Hoff har gitt ham under VM.
 

Nå har han vært særdeles delaktig i suksessen i Frankrike – noe HockeyNorge.no for lengst har tatt av hatten for.
 
– Det har vært en fantastisk uke og følelsen av å ha klart et opprykk er ubeskrivelig, sier hovedpersonen, mens samtlige av gutta feirer som besatte rundt ham.
 
 
Heier er også nesten takknemlig over 6-1 tapet for vertsnasjonen Frankrike (som faktisk rykket ned) i en treningskamp to dager før VM-starten – en kamp han også scoret i – forøvrig har Heier satt scoringer i seks landskamper på rad!
 
– Ja, jeg tror det tapet var meget viktig for oss. Vi ble enda mer skjerpet og forstod samtidig at vi måtte heve oss betraktelig. Det klarte vi til gangs, sier en meget meget fornøyd norsk toppscorer. 
 
Heier havnet på andreplass i poengligaen med ni poeng (5+4) bare slått av Artur Gravrus fra Hviterussland med 10 poeng (5+5).
 
Vi ser virkelig frem til å følge Andreas Heier fremover – en ydmyk type som vil nå langt.
 
HockeyNorge.no gratuler Andreas Heier!
 
 
 
 
Andreas Heier mottar prisen som Norges beste mot Slovenia av Valérie Boucly-Frere.