– Verste på 5-6 år

Vålerenga trener Espen Knutsen var alt annet enn fornøyd etter torsdagens 5-2 seier over Rosenborg.

Vålerenga – Rosenborg 5-2 (1-0,1-1,3-1)

– Helt forferdelig det vi presterer her ikveld, kanskje det verste vi har vist frem på 5-6 år, tordner Espen Knutsen rett etter kampslutt mot Rosenborg.

– Det er rett og slett flaut, gutta går ikke på skøyter og innstillingen er elendig, det eneste positive er selve seieren og at vi avsluttet kampen brukbart, sier Knutsen før han tuslet inn til gutta i garderoben.

Vålerenga spilte riktignok langt under pari i de første 40 minuttene, men bør vel si seg fornøyd med å vinne såpass komfortabelt på en dårlig dag. For Rosenborg derimot, var mannen med gullhjelmen, Dag Morten Wehn, mest opptatt av «dødssynden» etter at han selv sørget for 2-2 5.20 ut i sisteperioden.

– Det er helt utilgivelig at vi lar Vålerenga få 3-2 under minuttet etter at vi har utliknet. Da falt vi på en måte sammen og det gikk til slutt som det gikk, forklarer alltid sympatiske Wehn.

– Vi mangler et par løpere som kan sette puckene i mål, vi scorer altfor lite – samtidig som vi vel ikke alltid har dommeren med oss. Nå vant jo Stjernen ikveld også, noe som absolutt ikke er bra for oss, avslutter Dag Morten Wehn til HockeyNorge.no.