– Vi er takknemlig for all hjelp vi kan få

Et skadeplaget Sparta får inn Sebastian Ottosson på en korttidskontrakt, og han ankommer i Sarpsborg i kveld. 

SARPSBORG: I går debuterte Fredrik Abrahamsson for Sparta, også han på et korttidskontrakt. Med seks løpere ute er det full krise i Sparta, og trener Roger Forsberg er glad for all hjelp man kan få. 

– Vi behøver akutt hjelp med seks løpere ute av spill en stund framover. Det blir ingen dyr spiller for oss, og det er også frigjort en del midler med tanke på alle skadene, sier Roger Forsberg til Hockeynorge. 

Hva kan du si om spilleren? 

– Det er en god toveis-center som jobber hardt, og han får gode referanser fra alle trenerne han har hatt. Han har spilt 11 kamper for Linköping, og har landskamper på alle aldersbestemte lag i Sverige. 

Blir han spilleklar til i morgen? 

– Vi håper det, alle papirer er i orden, og nå handler det kun om tid. 

Med Petter Witnes, Jonas Andersen, Magnus Selvaag, Blake Evans, Jonas Djupvik Løvlie ute med skade i tillegg til karantene på Mats Weberg kan man trygt si at situasjonen langt i fra er god for Sparta. 

– Vi er takknemlig for all hjelp vi kan få, og vi er avhengig av spillere som kan hjelpe oss i en prekær situasjon, og som er villig til å sette seg i bilen å kjøre hit, avslutter Forsberg til Hockeynorge.