VIF holdt lekestue på Manglerud

Vålerengas Daniel Sørvik gikk i bresjen for tirsdagens maktdemonstrasjon borte mot Manglerud Star.

Manglerud Star – Vålerenga 1-7 (0-3,0-2,1-2)

Les også: – Har ingen gode svar

– Vi dominerte denne kampen fra første dropp og levnet ikke vanligvis så vriene Manglerud Star en sjanse, er Daniel Sørvik sin første kommentar etter 1-7 seieren tirsdag.

Etter to tap i treningskampene mot nettopp Manglerud Star hadde Vålerenga helt soleklare intensjoner om å ta tilbake tittelen som «Best i by’n» – og det klarte laget til gangs.

Med en utrolig førsterekke bestående av blant andre tremålsscorer Justin Donati fikk vertene aldri noe grep om kampen foran eget publikum.

Fantastisk soloraid

Selv om nevnte Donati var kampens store beholdning, så sto Sørvik for oppgjørets største prestasjon.

Fra egen banehalvdel forserte landslagsbacken alt og alle og var sikkerheten selv da han alene kom mot MS-målvakt Kenneth Sørli Eriksen;

– Godt fornøyd med den scoringen ja, jeg plukket pucken i eget rundvant (se video under) og avsluttet med scoring mellom bena på Sørli Eriksen. Men, det mest gledelige med denne kampen var at utlendingene våres virkelig fikk vist seg frem. Samspillet vårt sitter bedre og bedre – og nå kan det bare gå én vei fremover, nemlig oppover på tabellen, smiler Sørvik.

Det hører også med til historien at Sørvik ble matchvinner med sin andre scoring, en suser av et slagskudd drøye ni minutter før slutt.

Klikk her for å se TV2 sin video av Sørvik sin drømmescoring


Sist HockeyNorge.no snakket med deg så hadde dere akkurat tapt den andre kampen mot MS på kun ni dager, hva var det dere gjorde annerledes ikveld?

– MS har alltid vært vriene å møte, de var flinke før til å stå opp og å gjøre det vanskelig for oss, men i kveld så rakk dem ikke opp i det hele tatt, fortsetter kapteinen.

Hva med lørdagens kamp hjemme Stavanger Oilers?

– Det skal bli morsomt å møte Stavanger hjemme på Jordal. Føler vi som nevnt bare blir bedre og bedre – og vi ønsker samtidig å revansjere det sure tapet for Sparta sist lørdag. Alle gutta er sugne på nettopp den kampen, avslutter alltid sympatiske Daniel Sørvik til HockeyNorge.no.

Dette skriver mshockey.no

 

Dette skriver vif-hockey.no

Daniel Sørvik hadde nok en god dag på jobb for sitt Vålerenga, her i intervju under TV2 sin direktesending fra Manglerud ishall.

 

Suksessen Just
in Donati noterte seg for tre mål og en assist mot Manglerud Star. (Arkivfoto)