VIKTIG MELDING!

Vi har dessverre måtte se oss nødt til å innføre betaling for våre nettsider – dette fordi vi sliter med manglende sponsorer tross meget gode brukertall.

Vi har hatt sponsorer som har hjulpet oss med å dekke tre VM – og de takker vi meget for. Men, bortsett fra disse gode hjelperne har det vært vanskelig å få tak på andre sponsorer.

Prisen er satt til en årlig kostnad av NOK 299.- eller 82 øre dagen, skrevet på en annen måte. (Vi har kun ett år som alternativ, da vi er nødt til å ha litt forutsigbarhet).

Vi håper våre mange lesere har forståelse for at noe måtte gjøres for å beholde HockeyNorge.no.

Ved å støtte oss så skal HockeyNorge.no jobbe enda hardere for å bli bedre og bedre – og en dag så kan vi kanskje kutte medlemskostnaden.

Vi håper ikke 299.- for et helt år er avskrekkende mye, men at dere blir med på veien videre ved å støtte det arbeidet vi legger vår sjel i.

Det er laget en grei modul for det hele – og alt går via anerkjente PayPal.

Du blir kun registrert i HockeyNorge.no med navn og e-postadresse. Samt hvilken IP-adresse du har registrert deg fra. Naturligvis kan en familie benytte ett abonnement på sine ulike maskiner, men bortsett fra det så håper vi leserne vil støtte opp om oss. Ett abonnement og 20 ulike innloggede IP-adresser vil være synd å se.

Håper dette vil la seg høre der ute hos dere, alternativet er heller dårlig for HockeyNorge.no.

Tusen takk på forhånd!

Vennlig hilsen Thomas Granerød