Weber fornøyd med kampen

FORNØYD : Mike Weber er fornøyd med både egen innsats, og lagets innsats, til tross for tap under gårsdagens kamp mot erkefienden, Vålerenga. 

Tekst og foto: Sofie Alexandra Kitterød

Buffalo Sabres-spiller, Mike Weber, spilte sin andre kamp for Lørenskog under dagens lokaloppgjør mot Vålerenga, og amerikaneren mener Lørenskog var det beste laget.

 

– Jeg syns det var en spennende kamp. Det var en bra kamp, og jeg syns vi overspilte dem. Vi hadde flere skudd enn de, og flere sjanser, sier Weber til HockeyNorge.no etter kampen. 

 

Til tross for tap, syns NHL-spilleren det er mye positivt å ta med seg fra dagens kamp. 

 

– Vi må ta med oss det positive, å gjøre oss klare til søndagens kamp, legger Weber til.

 

Han er også fornøyd med egen innsats under kampen. – Jeg vil vinne, så jeg prøver å gjøre det enkelt, og spille til de gode spillerene og la de gjøre jobben.

 

Av andre spillere ønsker han å trekke frem Wacey Rabbit fra dagens kamp, samt hans rekkekamerat, Peter Messa. – Det var mange gode spillere i dag, det er mange gode spillere på laget. Som lag gjorde vi en bra kamp i dag, vi spilte fysisk, men vi utnyttet dessverre ikke sjansene nok, sier Weberg etter kampen.

 

Ettersom det foreløpig fortsatt er lockout i NHL valgte 24-åringen å gå til Lørenskog, og han trives godt i Norge. 

 

– Det er godt å se litt snø, sier Weber etter kampen. – Det er godt å være her, og det er fint å se et nydelig land som dette. 

 

Weber valgte å spille for Lørenskog da han hittil bare har hørt positive ting om laget. Han har snakket med spillere som tidligere har spilt her, og de har bare gode ting å si om Lørenskog. Utover dette visste 24-åringen lite om hva han gikk til når han gikk til Norge og Lørenskog. Han visste lite om nivået på ligaen, eller laget generelt. Men han angrer ikke på valg av lag eller land, og dersom lockouten er vedvarig, ønsker han å spille for Akershus-klubben ut sesongen.

 

Lørenskog signerte NHL-spilleren forrige uke,- De ringte meg, og det hørtes ut som et bra sted å spille. Det er bare hyggelige mennesker her, og det at mesteparten snakker engelsk er en fordel for meg.

 

– Jeg og kona tok beslutningen om at jeg skulle spille her, og vi er veldig fornøyd med den avgjørelsen, avslutter Weber.